top of page
Sök
  • glivarpskennel

Hösten är här och fågeljakten är igång!

Det har varit premiär för fågeljakten och flera av Glivarpshundarna har varit med sina mattar och hussar på fjället och lyckats riktigt bra.


Zack, Glivarps Taronyo (2014) visar sig här från sin bästa sida och husse är mycket nöjd med årets jakt.Padme är utlånad till Mattias och Ida som jagar med henne och Storebror Eytukan, Glivarps Eytukan (2015) . Padme visar att hon har koll på riporna och de fälldes 6 ripor för henne på fjället under en dag.

Från Piratkullen, som bara är 15 månader, så är det Glivarps Hector Barbossa, Boss, som varit på fjällträning med SVK JV, där han gjorde bra ifrån sig med bra sök men tyvärr inte hittade någon fågel. Boss har också röntgats med AA höfter! Det är jag så glada för. Stort tack!

Elizabeth Swann, Svea, har leverart sin första ripa till en glad husse.

Glivarps Davy Jones, Dante, har tränat mycket och det har gett resultat, så husse fick fälla ripor även för honom på fjället. Även Dante är röntgad med AA höfter! Stort tack!


Från Matrixkullen (2019) har vi fått hälsningar från Glivarps Neo som varit i Kiruna och jagat ripa med god framgång.

Även Glivarps Oracle, Billan, har varit på fjälljakt!
Jag är så glad och stolt över allt arbete ni lägger ner på era hundar och era fina rapporter ni skickar till mig!

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Första februari så flyttade jag, Lille-Mor, och hundarna ca 100 mil norr ut. Så numera huserar Glivarps Kennel i Kvissle strax utanför Svenstavik i Jämtland. Vi installerar oss sakteliga och ser fram

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page