top of page
Sök
  • glivarpskennel

Glivarps Kennel har blivit med Bracco Italiano!

Jag fullkomligt älskar vorsteh, ja korthårig alltså, men har ett tag tänkt att jag skall ha en ras till. Eller två då, jag vill ju ha en beagle också, att jaga annat än fågel med. Har tittat efter munsterländer, hade munsterländer mellan 1982 - 2008, men har inte hittat någon som tilltalar mig hundra. Ingen är ju som Müsie var <3 Braccon har fascinerat mig, tycker den är så ful så den blir söt :) och jag gillar stilen. Så då den här tjejen dök upp så tänkte jag att nu kör vi. Så vi har nu välkomnat Ensembles Minerva, Dora, till flocken. Det är en otroligt kärvänlig liten tjej, som tar allas hjärtan med storm. Så nu ska vi se vilken fågeljägare det blir av henne <3
161 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Första februari så flyttade jag, Lille-Mor, och hundarna ca 100 mil norr ut. Så numera huserar Glivarps Kennel i Kvissle strax utanför Svenstavik i Jämtland. Vi installerar oss sakteliga och ser fram

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page