top of page
Sök
  • glivarpskennel

Färmärkning!

Idag har jag satt på halsband på valparna. När de nu växer och blir mer aktiva så kan ni lättare urskilja olika valpar och deras beteende. Tjejerna är märkta med rosa och rött ❤️💗 Padme var / är lite skeptisk till märkningen av hennes valpar, men jag hoppas hon låter halsbanden vara.

När jag satte på röd hennes halsband såg jag att hon börjat öppna ögonen. Ruth passade på att hälsa lite noggrannare på lilla röd. Det var två ordentliga ramsnosar som möttes! 💙
21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Första februari så flyttade jag, Lille-Mor, och hundarna ca 100 mil norr ut. Så numera huserar Glivarps Kennel i Kvissle strax utanför Svenstavik i Jämtland. Vi installerar oss sakteliga och ser fram

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page