top of page
Sök
  • glivarpskennel

Ber så mycket om ursäkt!

Men just nu är det snart sommarlov, både på jobbet och privat! Å min äldste son tar studenten. Så just nu blir det lite dåligt med uppdateringar av blogg och fb. Lovar att bättra mig efter helgen som kommer. Valparna mår alla bra och växer så de knakar. I helgen hade jag två trevlig familjer på besök. Det är så trevligt då det klickar när man träffar valpköparna. Jag är så glad att just ni valt att köpa valp av mig, alla, både nya och gamla valpköpare!


43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Första februari så flyttade jag, Lille-Mor, och hundarna ca 100 mil norr ut. Så numera huserar Glivarps Kennel i Kvissle strax utanför Svenstavik i Jämtland. Vi installerar oss sakteliga och ser fram

Inlägg: Blog2_Post
bottom of page